Over ons

Nederlandse productie

Al onze activiteiten worden uitgevoerd in Nederland. Wij beloven u flexibiliteit, kwaliteit en korte levertijden en daarbij hoort dat wij altijd in de buurt zijn. Daarom geloven wij in productie in Nederland, zodat wij ook kunnen garanderen dat o.a. de arbeidsomstandigheden altijd verantwoord zijn.

Wij denken mee

Wij hebben geen producten onder een eigen merk, maar denken graag met u mee. Door de grote diversiteit aan activiteiten en artikelen die we maken, kunnen wij u verschillende opties van producten en productiemethodes laten zien. Uiteraard gaan wij discreet met uw artikelen om en kunnen wij in bepaalde gevallen exclusiviteit bieden.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf dragen wij graag bij aan de werknemers voor de toekomst. Graag laten wij deze jonge mensen werkervaring opdoen ter voorbereiding op de arbeidsmarkt.

Duurzaam ondernemen

Wij kijken altijd hoe wij de arbeidsomstandigheden van de medewerkers kunnen verbeteren door hulpmiddelen, bescherming en gebruik van minder schadelijke stoffen. Hetzelfde geldt voor de impact op het milieu door uitstoot, afval en recycling. Daarnaast vinden wij het belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een veilige werkplek te geven. Zij kunnen zich bij Conpak met plezier ontwikkelen tot een volwaardige medewerker.

Conpak

  • Wilhelminaweg 3
  • 5741 HL Beek en Donk
  • Tel. 0492 - 46 62 77
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag:
07:30 - 16:30
Dinsdag:
07:30 - 16:30
Woensdag:
07:30 - 16:30
Donderdag:
07:30 - 16:30
Vrijdag:
07:30 - 12:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
Copyright © conpak.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites