An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

Top
verandazeil-88d26473

Verandazeilen

Wilt u nog meer plezier hebben van uw veranda of overkapping? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van verandazeilen.

See Prices
bootzeil-amstel-stokken

Watersport

PAcovers is een vertrouwd adres voor uw boot, of het nu gaat om reparatie van een bootzeil, buiskap, sprayhood of sloepkap.

Lees meer
download (3)

Transport zeilen

PAcovers is een betrouwbaar adres voor afdekzeilen voor transport, of het nu gaat om een aanhangerzeil of een vrachtwagenzeil.

Lees meer
eigen-zeilmakerij-bb260d84

Reparaties

Naast nieuwe verandazeilen, afdekzeilen, bootkappen en schaduwdoeken, kunt u bij PAcovers ook terecht voor reparaties aan zeilen

See Prices

Een veranda of een overkapping

Een veranda of een overkapping is een mooie toevoeging aan uw tuin. Genieten van het buitenleven zodra de eerste zonnestralen er in het voorjaar weer zijn. Maar wilt u nog meer plezier hebben van uw veranda of overkapping? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van verandazeilen. Een verandazeil of terraszeil kan uw veranda geheel of gedeeltelijk afschermen zodat er een beschutte plek ontstaat, waardoor u net wat eerder buiten kunt zitten. Of bescherm uw tuinmeubelen door de verandazeilen ’s avonds omlaag te doen. En wat denkt u van de extra tuinkamer die ontstaat wanneer u de gehele veranda voorziet van zeilen?

Verandazeilen naar wens

Zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom wordt bij ons ieder verandazeil op maat gemaakt. Onze monteur komt bij u de exacte maten inmeten. Bijzondere hoekjes of extra wensen worden dan meteen in kaart gebracht. In onze eigen zeilmakerij in Beek en Donk wordt vervolgens het verandazeil precies op maat en volgens uw wensen gemaakt. De indeling van de vensters bepalen we in overleg. En wilt u bijvoorbeeld een extra doorgang? Geen probleem, dan plaatsen we op de door u gewenste plek ritsen, zo ontstaat er een gedeelte dat apart oprolbaar is.

Materialen voor verandazeilen

Een veranda of overkapping is een waardevolle toevoeging aan uw woning, dus het spreekt voor zich dat de verandazeilen daar naadloos bij aan moeten sluiten. Daarom bieden we een ruime keuze aan materialen. U kunt kiezen voor verschillende soorten doek: pvc-doek of screen-doek. Screendoek heeft een geweven structuur voor een natuurlijke uitstraling, pvc-doek is geheel wind- en waterdicht. We adviseren u graag in het nemen van de juiste keuze. Beide soorten doek zijn in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar. Naast pvc-doek of screendoek en vensterfolie bestaat een verandazeil ook uit bevestigingsmaterialen. Profielen voor de bevestiging zijn in diverse RAL kleuren verkrijgbaar, evenals ritsen en afwerkingsmaterialen.

Klantgerichtheid

Bij ons staat de klant centraal. We hebben een snelle service, goede bereikbaarheid. En we zijn oplossingsgericht.

Flexibiliteit

We leveren zowel kleine- en grote series. We zullen altijd meedenken en u adviseren.

Expertise en ervaring

Conpak heeft al 20 jaar ervaring in het vak en heeft uitsluitend vakmensen in dienst.

Neem contact met ons op als u een offerte nodig heeft of een probleem heeft met uw bestelling.

Bel nu

+778 675 564